Δήμος Βόλου: Υπάρχουν εργαζόμενοι που θέλουν να χρεοκοπήσουν τη ΔΕΥΑΜΒ πριν την ΕΡΓΗΛ

Με μερίδα εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ενάντια στην εταιρεία τα βάζει με ανακοινωσή του ο Δήμος Βόλου, στην οποί...


Με μερίδα εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ενάντια στην εταιρεία τα βάζει με ανακοινωσή του ο Δήμος Βόλου, στην οποία αναφέρει:
Λίγες μόλις ημέρες μετά τις ηρωικές και συγκινητικές, γεμάτες αλτρουισμό και αυτοθυσία, δηλώσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜΒ και τους όρκους αφοσίωσης στην επιχείρηση και την πόλη, κάποιοι, δυστυχώς όχι λίγοι, εξ αυτών, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και ακολουθώντας το «δρόμο που χάραξε ο Γκιώνης της ΕΡΓΗΛ» προσπαθούν να κατάσχουν τους λογαριασμούς της.
Για μας βεβαίως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, αφού απερίφραστα, με καθαρότητα, χωρίς υπεκφυγές, έχουμε αναδείξει τον αρνητικό ρόλο αρκετών εκ των εργαζομένων για τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η επιχείρηση και το γεγονός ότι ακολουθούν την πρακτική Γκιώνη, που χωρίς αυτούς επίσης δεν θα υπήρχε ως πρόβλημα, απλώς μας επιβεβαιώνει στα μάτια όσων ήθελαν ακόμη να εθελοτυφλούν.
Και βέβαια τώρα περιμένουμε να διαβάσουμε καμιά δακρύβρεκτη ανακοίνωση για τους αγώνες και τις θυσίες τους υπέρ της επιχείρησης, όπως και το ότι μαζί με τη Διοίκηση προσέφυγαν για την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της κατάσχεσης ΕΡΓΗΛ. Μάλλον για να έχουν την… τιμή να χρεοκοπήσουν εκείνοι πρώτοι την πολύπαθη επιχείρηση πριν τον εργολάβο!
Βεβαίως η Δημοτική Αρχή δεν κάμπτεται από τέτοιες μεθοδεύσεις και θα συνεχίσει να μάχεται προστατεύοντας στην πράξη, και όχι στα λόγια, δηλαδή άκοπα και ανέξοδα, τα πραγματικά συμφέροντα της πόλης και των πολιτών. Όσο και αν αυτοί που εκφράζουν την ιδιοτέλεια και την διαπλοκή συνεχίζουν την ίδια άθλια και δόλια πρακτική, αδιαφορώντας για τη ζημιά που ενδεχομένως να προκαλέσουν στην τοπική μας κοινωνία, θα μας βρίσκουν μπροστά τους πιο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς γιατί ο Βόλος και οι πολίτες του είναι πάνω απ’ όλα. Και σίγουρα πιο πάνω από τα συμφέροντα του κάθε εργολάβου, τα προκλητικά προνόμια του κάθε υπαλλήλου ή την εξουσιομανία του κάθε καρεκλοκενταύρου. Που πλέον, χωρίς αμφιβολία, διαπλέκονται εξόφθαλμα.

ΥΓ Επειδή από μανιφέστα, αρλούμπες και αερολογίες πολλών αγωνιστών και επαναστατών χορτάσαμε, μια τελευταία προειδοποίηση. Δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση του νερού, που φαίνεται πως είναι ο απώτερος στόχος ορισμένων, τουλάχιστον επί της δικής μας θητείας. Και όσοι το επιχειρούν θα αντιμετωπίσουν την οργή της κοινωνίας, όσο καλά κι αν κρύβονται είτε σε κόμματα, είτε σε επιτροπές πολιτών, είτε σε συνδικαλιστικούς φορείς. Τελεία και παύλα.

Related

Sticky 1793176453253700604

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item