Παρέδωσαν τα χρήματα του φιλικού παιχνιδιού στο Γηροκομείο Βόλου

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μαζί με μέλη της Διοίκησης της Νίκης Βόλου, ...


Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μαζί με μέλη της Διοίκησης της Νίκης Βόλου, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Γιώργο Ραπτόπουλο και του παρέδωσαν επιταγή με τα χρήματα,  που συγκεντρώθηκαν από τον φιλικό αγώνα των δύο ομάδων, που είχε διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου.
Η υποδοχή της Διοίκησης του Γηροκομείου Βόλου ήταν θερμή με τους υπευθύνους να ευχαριστούν για ακόμη μια φορά τις Διοικήσεις των δύο Συλλόγων για την κίνησή τους αυτή, να πραγματοποιήσουν έναν αγώνα για να στηρίξουν μία  δομή,  που προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ και δεκαετίες στο κοινωνικό σύνολο.
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα, τον γενικό γραμματέα κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και τον ταμία του Συλλόγου κ. Δημήτρη Πέγιο, οι οποίοι εξήραν για ακόμη μια φορά το έργο του Γηροκομείου Βόλου, της Διοίκησής του και φυσικά όλων των εργαζομένων  και υπογράμμισαν πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία δίνοντας την υπόσχεση πως οι κινήσεις ενίσχυσης του Γηροκομείου θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7787523986971664829

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item