Ηλιόπουλος: Τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ικανά να μεγαλώνουν μόνον κατοικίδια...

Θεατές ενός ακόμη ομοφοβικού ξεσπάσματος από τη Χρυσή Αυγή έγιναν οι βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική επιτροπή παρακολούθηση...


Θεατές ενός ακόμη ομοφοβικού ξεσπάσματος από τη Χρυσή Αυγή έγιναν οι βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική επιτροπή παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Με αφορμή τη διάταξη που αναγνωρίζει το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών ο χρυσαυγίτης Παναγιώτης Ηλιόπουλος επιτέθηκε με χυδαία γλώσσα κατά των ομοφυλόφιλων. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «βίτσιο» τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ομοφυλόφιλων. Μάλιστα υποστήριξε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ικανά να μεγαλώνουν μόνον κατοικίδια και όχι παιδιά. Απαίτησε δε «οι οικογένειες να έχουν μαμά και μπαμπά».
Τις αναφορές του Π. Ηλιόπουλου καταδίκασε η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε ότι ο χρυσαυγίτης περιγράφει ως «ανώμαλους» τους ομοφυλόφιλους. Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να μένει αναπάντητη αυτή η «ρητορική μίσους». Τις χυδαιότητες του χρυσαυγίτη καταδίκασαν επίσης η Τασία Χριστοδουλοπούλου και η Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Related

Sticky 6856817653547476844

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item