Ο Δήμος Βόλου απαντά στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ: Να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης

Με τόσες προσφυγές και εκδικάσεις υποθέσεων, που οι ίδιοι παραθέτουν στην μακροσκελή τους ανακοίνωση, οι συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ δημιο...


Με τόσες προσφυγές και εκδικάσεις υποθέσεων, που οι ίδιοι παραθέτουν στην μακροσκελή τους ανακοίνωση, οι συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ δημιουργούν επιπλέον απορίες, στις ήδη υπάρχουσες, των συμπολιτών μας και αφορούν το πότε ακριβώς εργάζονται.
Τους καλούμε να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης, να ενδιαφερθούν για το μέλλον της επιχείρησης – περιουσίας του λαού του Βόλου και σε ό,τι αφορά τα χρήματα που διεκδικούν να είναι βέβαιοι ότι θα πάρουν ό,τι τους επιδικάσει η Δικαιοσύνη, ούτε ένα ευρώ λιγότερο ή περισσότερο.

Και κλείνοντας δεν θα αποφύγουμε τον πειρασμό να σχολιάσουμε την υπόδειξή τους για παραμονή του κ. Τζίνη στη θέση του γενικού διευθυντή. Όταν, λοιπόν, ανοίξουν και λειτουργήσουν μια δική τους επιχείρηση βεβαίως και μπορούν να τον προσλάβουν ως γενικό διευθυντή. Και όλοι μαζί να φέρουν λαμπρές επιτυχίες, αντίστοιχες με αυτή… της ΕΡΓΗΛ. Στη ΔΕΥΑΜΒ εμείς διοικούμε, εκλεγμένοι από το λαό, και εμείς αποφασίζουμε.

Related

ΒΟΛΟΣ 8213969600751951172

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item