Έσπασε τα χρονόμετρα η Ελευθερία Στάμου

Μια μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβήτρια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937,   Ελευθερία Στάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνι...


Μια μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η κολυμβήτρια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937,  Ελευθερία Στάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής Κολύμβησης, όπου και κατετάγη πρώτη στο αγώνισμα των 200μ. με διπλά πέδιλα με χρόνο 1'50" 50εκ.
Η επίδοσή της αυτή,  της δίνει το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων, το οποίο  θα διεξαχθεί την τρέχουσα σεζόν στην Κωνσταντινούπολη.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του Συλλόγου μας, η οποία με εντατική προπόνηση, πείσμα και αγάπη για το άθλημα της κολύμβησης κατάφερε να τιμήσει τα ερυθρόλευκα χρώματα και να διακριθεί. 
Φυσικά, συγχαρητήρια αξίζουν και οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Γρηγόρης Μαντάς και Έλενα Μπερμπέτσοβα για τη συστηματική δουλειά, που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση, διδάσκοντας στους αθλητές του Συλλόγου μας τα ιδανικά του αθλητισμού. Τέλος, η Διοίκηση εύχεται πολλές επιτυχίες στο μέλλον!


**Στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες θα δείτε την Ελευθερία Στάμου με το βραβείο της, στο βάθρο, αλλά και με τον προπονητή κ. Γρηγόρη Μαντά

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7440495342872602016

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item