Νέος γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό Βόλου

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του Γιάννη Θεοδωρίδη στην ομάδα μας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων ...


Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του Γιάννη Θεοδωρίδη στην ομάδα μας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και παλαιός  τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων,  αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού.
Ο Γιάννης Θεοδωρίδης είναι ένας αθλητής από τα σπάργανα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ξεκίνησε το 1972 από τα «τσικό» του Συλλόγου και στη συνέχεια προωθήθηκε  στην εφηβική και την πρώτη ομάδα, όπου έπαιξε έως το 1984. Κατόπιν αγωνίστηκε σε ομάδες της περιοχής, όπως ο Αλμυρός και ο Θησέας Αγριάς.
Εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με την Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία είναι πρόεδρος από το 2016 και πάντα ήταν συμπαραστάτης τόσο προσωπικά όσο και μέσω της Ένωσης στις εκάστοτε Διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις, ο άμεμπτος χαρακτήρας του και φυσικά η μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου, την οποία και έχει αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσαν τις βασικές αιτίες επιλογής του,  ώστε να είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στο πλάι των ποδοσφαιριστών τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αυτών,  με την Διοίκηση.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι σίγουρη πως ο Γιάννης Θεοδωρίδης θα εργαστεί άοκνα για την ομάδα μας και του εύχεται υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες!

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7026908758369454890

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item