Ασημένιο μετάλλιο και πέμπτη θέση για την Αναστασία Μεντεκίδη - Πολύ καλή επίδοση του Χρήστου Γκαρά

Με μετάλλιο και πολύ καλή εμφάνιση, επιστρέφουν αύριο οι δύο αθλητές της Νίκης Βόλου, Αναστασία Μεντεκίδη και Χρήστος Γκαράς, που συμ...Με μετάλλιο και πολύ καλή εμφάνιση, επιστρέφουν αύριο οι δύο αθλητές της Νίκης Βόλου, Αναστασία Μεντεκίδη και Χρήστος Γκαράς, που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή για την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα ,που διεξήχθη στο Μαρακές του Μαρόκου.
Η Αναστασία Μεντεκίδη, μαζί με την Μαρία Χατζή, Μαρία Τροχαλάκη και Ζαχαρούλα Καλογέρη, κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 4x100 ελεύθερο, ενώ η Αναστασία Μεντεκίδη κατέκτησε την 5η θέση στα 200μ. ελεύθερο γυναικών.
Ο Χρήστος Γκαράς που αγωνίζονταν στα 400μ. μετ' εμποδίων αγωνίστηκε στους προκριματικούς πετυχαίνοντας επίδοση 57.28 και κατετάγη 9ος, με τους οκτώ πρώτους να προκρίνονται στον τελικό του αγωνίσματος, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρουν τους αθλητές του Συλλόγου για την εμφάνιση και τις επιτυχίες τους και τους εύχονται να συνεχίσουν δυναμικά και στις επόμενες διοργανώσεις.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2198669515525332380

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item