Απειλή από το ISIS ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου: Σκοτώστε τους όλους

Να εξαπολύσουν επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διοργανώνεται τον επόμενο μήνα στη Ρωσία, καλεί τους υποστηρικτές του το ISIS. Χρησ...


Να εξαπολύσουν επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διοργανώνεται τον επόμενο μήνα στη Ρωσία, καλεί τους υποστηρικτές του το ISIS. Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, μέλη του ISIS έχουν κυκλοφορήσει αφίσες με απειλητικά μηνύματα, όπως αυτή που ένα μαχαίρι «κόβει» το logo του μουντιάλ και η λεζάντα γράφει: Σκοτώστε τους όλους.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αρχίσει στις 14 Ιουνίου στη Μόσχα και, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, η αφίσα μίσους κυκλοφόρησε από γαλλική οργάνωση που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ISIS εκτοξεύει απειλές, καθώς σε άλλη αφίσα απεικονιζόταν ένας τζιχαντιστής να κρατά όπλο AK-47 μέσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου με τη λεζάντα να προειδοποιεί τον Πούτιν πως θα «πληρώσει το τίμημα» για τον φόνο μουσουλμάνων.
Η απειλή, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Sun, φαίνεται να συνδέεται με την υποστήριξη της Ρωσίας προς τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, στον πόλεμό του κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Τον Μάρτιο, υποστηρικτές του ISIS είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Λιονέλ Μέσι.
Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν τεθεί σε συναγερμό για το ενδεχόμενο επιθέσεων στη διάρκεια του μουντιάλ.
afisa05afisa04afisa02afisa03

Related

ΚΟΣΜΟΣ 5051765328006217269

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item