Δικάζονται μέλη της Επιτροπής Αγώνα πολιτών κατά της καύσης RDF

Τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών διώκονται και δικάζονται την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαΐου 2018. Σε...Τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών διώκονται και δικάζονται την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαΐου 2018. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών καλεί τους πολίτες να τους στηρίξουν με την παρουσία τους στα δικαστήρια του Βόλου εκείνη την  ημέρα, στη μία το μεσημέρι.
Όπως επισημαίνεται, «οι τρεις οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο πέρυσι το Νοέμβριο και φέτος το Φεβρουάριο μετά από καταγγελία του Γ. Μουλά προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Η Δημοτική Αρχή κώφευε μπρος στις εκκλήσεις της Επιτροπής Πολιτών για να πάρει ο Δήμος Βόλου σαφή θέση κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Και μετά από 5 δραματικές συνεδριάσεις η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατάφερε και πέτυχε ο Δήμος Βόλου να λάβει ξεκάθαρη θέση με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου κατά της καύσης σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία. Τίποτε δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχε η δύναμη και η πίεση του κόσμου, που στην τελευταία συνεδρίαση γέμισε ασφυκτικά το Δημαρχείο με πάνω από 800 άτομα.
Οι συμπολίτες μας όμως συνεχίζουν να διώκονται γιατί τόλμησαν να ζητήσουν τον λόγο και να απαιτήσουν ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέτοιες μέρες δεν έχει ξαναγνωρίσει η πόλη μας. Να διώκονται άνθρωποι για κάτι που είναι αυτονόητο και προβλέπεται εδώ και δεκαετίες στην πρακτική του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλούμε όλους τους πολίτες για συμπαράσταση στα δικαστήρια Βόλου την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 13:00 προκειμένου να δείξουμε ότι η διεκδίκηση του δικαιώματος λόγου δεν διώκεται. Αυτό βροντοφώναξαν και 10.000 συμπολιτών μας που συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 5ηΜάη».

Related

Sticky 8911298924753931945

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item