Πασίγνωστοι Βολιώτες στη λίστα της ΑΑΔΕ με τους μεγαλοοφειλέτες - Όλα τα ονόματα

Τα ονόματα 9.332 φυσικών προσώπων και 14.581 νομικών προσώπων οφειλετών του δημοσίου ή φορέων κοινωνικής ασφάλισης με βασική ληξιπρόθε...


Τα ονόματα 9.332 φυσικών προσώπων και 14.581 νομικών προσώπων οφειλετών του δημοσίου ή φορέων κοινωνικής ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ αναρτήθηκαν την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για οφειλές η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους. Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες ειδοποιήθηκαν με e-mail από την ΑΑΔΕ για την τακτοποίηση των οφειλών τους αλλά δεν ανταποκρίθηκαν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ.
Η συγκεκριμένη κίνηση της ΑΑΔΕ εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.
Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.
Ενδεικτικά στα φυσικά πρόσωπα ο μεγαλύτερος οφειλέτης που καταγράφεται είναι με 472.467.269 ευρώ και ακολουθεί οφειλέτης με 245.308.219 ευρώ ενώ στα νομικά πρόσωπα υπάρχει εταιρεία που οφείλει 9.807.940.634 ευρώ.
Ανάμεσά τους εκατοντάδες γνωστά ονόματα του Βόλου, αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στην περιοχή μας όπως η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ, ΒΙΟΜ. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ, ΖΑΜΑΝΗΣ ΕΠΕ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ΠΕΛΛΑ ΑΕ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΕ, ΤΕΠΕΜ, ΙΝΤΡΑΚΟ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΦΩΤΑΚΗ - ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ, ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΤΑΑΜ oil, ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΛΛΑΣ, ALEXANDER AE, ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΕΠΕ, ΧΡΩΜΑΛ, ΚΟΥΡΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, YAMAHA CENTER ΒΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΚΟΥ ΟΕ, ΜΑΙΠΑΣ ΕΠΕ, ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΥΤΗΡΙΑ, ΑΡΓΩ ΑΕ, ΙΡΔΑ ΑΕ, ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ενώ στους μεγαλοοφειλέτες συναντάμε και το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. 


Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:


Related

Sticky 7897028145056650168

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item