"Άγιο" είχαν Βολιώτες οδηγοί - Έπεσε δέντρο στην Παλιά Εθνική Βόλου - Λάρισας (εικόνα)

"Άγιο" είχανε δεκάδες Βολιώτες και Λαρισαίοι οδηγοί που κινούνταν στις 18.15 το απόγευμα σήμερα στην Παλιά Εθνική Οδό Βόλου ..."Άγιο" είχανε δεκάδες Βολιώτες και Λαρισαίοι οδηγοί που κινούνταν στις 18.15 το απόγευμα σήμερα στην Παλιά Εθνική Οδό Βόλου - Λάρισας.
Στο ύψος του χωριού Χάλκη ένας πλάτανος ξεριζώθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα καθέτως, διακόπτοντας την κυκλοφορία. Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα, αφού το μπουρίνι έπιασε "στον ύπνο" τους οδηγούς και το δέντρο "προσγειώθηκε" μόλις λίγα εκατοστά από το αυτοκίνητο γνωστού Βολιώτη. Συγκλονισμένος ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπουρούνης περιγράφει στο TheNewspaper.gr την περιπέτειά του.
"Κατευθυνόμουν με το αυτοκίνητό μου στη Λάρισα, όταν ξαφνικά έπιασε  ένα δυνατό μπουρίνι. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου να πέφτει ένα δέντρο και οι κορμοί να πέφτουν στο οδόστρωμα και να μου κόβουν την πορεία. Φρέναρα δυνατά για να μην πέσω πάνω τους. Το ίδιο και στο αντίθετο ρεύμα. Καλέσαμε την Πυροσβεστική για να απομακρύνει τους κορμούς, ενώ είχε δημιουργηθεί ουρά πολλών χιλιομέτρων".

Related

Sticky 926076293130434737

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item