Ηλικιωμένος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο άλλα αυτοκίνητα

Τριπλή καραμπόλα σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 10:00 στην είσοδο της Λαμίας και συγκεκριμενα στον παράδρομο, λίγο πιο κάτω από τ...


Τριπλή καραμπόλα σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 10:00 στην είσοδο της Λαμίας και συγκεκριμενα στον παράδρομο, λίγο πιο κάτω από το κτίριο της ΔΕΗ.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Δυο μαύρες Mercedes κινούταν κανονικά στον παράδρομο με κατεύθυνση από Λαμία προς την έξοδο της πόλης, όταν ξαφνικά είδαν ένα παλιό πράσινο Audi, με οδηγό έναν 82χρονο, να έρχεται κατά πάνω τους. Το συγκεκριμένο όχημα κινούταν προς Λαμία και στο δικό τους ρεύμα κυκλοφορίας.
Στην πρώτη Mercedes επέβαιναν μια μητέρα με το μόλις 1,5 έτους αγοράκι της, το οποίο ευτυχώς έχει σωστά δεμένο στο ειδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Η μητέρα αρχίζει να κορνάρει και να κόβει ταχύτητα για να προλάβει το κακό, ο ηλικιωμένος όμως συνέχιζε απτόητος. Τελευταία στιγμή προσπάθησε να την αποφύγει, αλλά η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.
Μετά το πρώτο «μπαμ», η δεύτερη Mercedes που ακολουθούσε, συγκρούεται με το Audi και ακινητοποιήθηκε, καταλήγοντας δεξιά πάνω στο πεζοδρόμιο.
Η σύγκρουση ήταν γερή και κυρίως από την ψύχραιμη αντίδραση της μητέρας οδηγού, αλλά και από τύχη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
n1e2rkb5

Related

ΕΛΛΑΔΑ 6827687996721950577

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item