Ο Δήμος Βόλου υποδέχθηκε την πτήση από Λονδίνο

Μια ζεστή υποδοχή περίμενε την άφιξη της πρώτης πτήσης της  Easy Jet στο αεροδρόμιο της  Νέας Αγχιάλου. Την πτήση υποδέχτηκε ο αερολιμέ...


Μια ζεστή υποδοχή περίμενε την άφιξη της πρώτης πτήσης της EasyJetστο αεροδρόμιο της  Νέας Αγχιάλου. Την πτήση υποδέχτηκε ο αερολιμένας με υδάτινη αψίδα που δημιούργησαν τα πυροσβεστικά οχήματα του αεροδρομίου. Η πτήση έφτασε στο 20:40 την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ήταν η πρώτη πτήση lowcost  αεροπορικής εταιρείας που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου μετά από αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε η υποδοχή των επιβατών στην αίθουσα αφίξεων. Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  & Τουρισμού κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής και το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου υποδέχτηκε τους επιβάτες της πτήσης με έντυπο υλικό της περιοχής και χάρτες και η Ένωση επαγγελματιών εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος Νέας Αγχίαλου κέρασε τους επιβάτες τσίπουρο και τοπικά εδέσματα.
Η πτήση θα εκτελείται από το αεροδρόμιο Gatwickπρος τη Νέα Αγχίαλο 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη 20:40 και θα αναχωρεί στις 21:35 και κάθε Σάββατο στις 11:20 και θα αναχωρεί στο 12:00.

Related

ΒΟΛΟΣ 8412971503016580174

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item