Αθίγγανοι έσωσαν τις δύο Βολιώτισσες στον Ξηριά

Ο χείμαρρος Ξηριάς ήταν "φουσκωμένος" από τα έντονα καιρινά φαινόμενα της περασμένης Τρίτης. Μία Βολιώτισσα με το αυτοκίνητο ...


Ο χείμαρρος Ξηριάς ήταν "φουσκωμένος" από τα έντονα καιρινά φαινόμενα της περασμένης Τρίτης.
Μία Βολιώτισσα με το αυτοκίνητο της και συνοδηγό μία φίλης της κατευθυνόταν σε σούπερ Μάρκετ της οδού Λαρίσης. Έπρεπε όμως να διασχύσουν τον Ξηριά στην περιοχή των "Άσπρων Πεταλούδων" όπου χείμαρρος και οδόστρωμα γίνονται ένα.
Το αυτοκίνητο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά και καλύπτεται ολόκληρο από αυτά, θέτοντας τις ζωές των γυναικών σε κίνδυνο.
Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr πίσω τους, βρισκόταν ένα αγροτικό όχημα με δύο νεαρούς αθίγγανους, οι οποίοι βλέποντας το περιστατικό έτρεξαν αμέσως, έπεσαν στο νερό και σήκωσαν ελαφρώς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τις γυναίκες. Έτσι και έγινε μερικά λεπτά αργότερα.
Στο σημείο είκοσι λεπτά μετά έφτασαν τα σωστικά συνεργεία, η Πυροσβεστική υπηρεσία και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πυροσβέστες δεν έβρισκαν καν το όχημα, αφού είχε καλυφθεί από τα νερά και το μόνο που ξεχώριζε ήταν η κεραία του ραδιοφώνου!
Ο πατέρας της μίας γυναίκας κ. Δεληγιάννης ευχαρίστησε θερμά μιλώντας στο TheNewspaper.gr τους δύο άνδρες που έπεσαν στα νερά με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής για να σώσουν το παιδί του και τη φίλη της.

Related

Sticky 4368921594468499308

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item