Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Π. Κουτσάφτης και οι Αντιδήμαρχοι Ζαγοράς - Μουρεσίου

Συνάντηση με την ΑΕ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, είχαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, ο Δήμα...

Συνάντηση με την ΑΕ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, είχαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης και οι Αντιδήμαρχοι Ζαγοράς - Μουρεσίου κ.κ. Απ. Κοντογιώργος, Απ. Σουλδάτος, Βασ. Ρεπανίδης και Κων. Μαργαρίτης.
Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Δημοτική Αρχή Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της πρώην Υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή προκειμένου η ΑΕ ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ενημερωθεί για τις περιοχές της Μαγνησίας τις οποίες επισκέφθηκε και ανακηρύχθηκε σε επίτιμο Δημότη.
Στη διάρκεια της συζήτησης με τον κ. Προκ. Παυλόπουλο, η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς -Πηλίου, αφού τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την επίσκεψή του στην περιοχή με αφορμή τα 100χρονα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, τον ενημέρωσε, ως επίτιμο και εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, για την πορεία του Δήμου μέσα σε ένα δυσχερές δημοσιονομικό περιβάλλον, με τις ιδιαιτερότητες ενός ορεινού ΟΤΑ που αντιμετωπίζει προβλήματα με έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως τον περασμένο χειμώνα, κ.ο.κ.
Παράλληλα, ζητήθηκε από τον ΠτΔ, να διατηρήσει άσβεστη τη σχέση και στενό τον δεσμό με την περιοχή, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην πρόοδο του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου, στο πλαίσιο της άξιας επιτέλεσης του λειτουργήματός του.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3236230035696802126

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item