Σκληρή απάντηση Δήμου Βόλου σε δημοσιεύματα

Στο στόχαστρο του Δήμου Βόλου μπαίνει συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης αναφορικά με τη δημοσίευση "καταγγελίας" σχετικά με πρόσλ...


Στο στόχαστρο του Δήμου Βόλου μπαίνει συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης αναφορικά με τη δημοσίευση "καταγγελίας" σχετικά με πρόσληψη στο Δήμο συνεργάτη της Ζέττας Μακρή.
Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου αναφέρει:
Συνεχίζεται ο βρόμικος, ανήθικος, πόλεμος κατά της Δημοτικής Αρχής  από συγκεκριμένο τοπικό Μέσο - κατ' ευφημισμό -  Ενημέρωσης, με τη συνδρομή δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, με «καταγγελίες» και δημοσιεύματα που βρίθουν ψευδών και συκοφαντιών.
Τελευταίο, χρονικά, κρούσμα τα δημοσιεύματα στο site της γνωστής οικογένειας των φεσαδόρων του Δημοσίου, με τα ιδιότυπα συναλλακτικά ήθη με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, και οι «καταγγελίες» του επίσης γνωστού Ιάσονα Αποστολάκη, σύμφωνα με τις οποίες στο Δήμο προσελήφθη ως «διμηνίτης» ο εξ απορρήτων σύμβουλος της κ. Ζέττας Μακρή.
Σε ό,τι μας αφορά περιοριζόμαστε στην πλήρη και κατηγορηματική διάψευση αυτής της αισχρής δήθεν καταγγελίας, που δεν έχει το παραμικρό ψήγμα αλήθειας. Δεν γνωρίζουμε την αντίδραση της πρώην υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή, που επίσης αποτελεί στόχο αυτής της αισχρής και κακοήθους επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, δηλαδή με την αντίληψη που έχουν σχηματίσει οι ίδιοι, είτε μετέχοντας άμεσα, είτε υπηρετώντας, το σάπιο σύστημα διαπλοκής που βύθισε τη χώρα και την πόλη μας στη φτώχια και την εξαθλίωση. Αυτά κάποτε συνέβαιναν. Όχι όμως με τη σημερινή Δημοτική Αρχή που στέκεται δίπλα στους πολίτες με σεβασμό, χωρίς το πελατειακό σύστημα και την φαυλοκρατία του παρελθόντος πρόσφατου τε και απώτερου.

Related

ΒΟΛΟΣ 643882543753752590

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item