Θολό το νερό στις βρύσες του Βόλου - Τι απαντά η ΔΕΥΑΜΒ

Συγκυριακό χαρακτηρίζει η ΔΕΥΑΜΒ το φαινόμενο της θολότητας του νερού που παρουσιάστηκε στις βρύσες του Βόλου. Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ ...

Συγκυριακό χαρακτηρίζει η ΔΕΥΑΜΒ το φαινόμενο της θολότητας του νερού που παρουσιάστηκε στις βρύσες του Βόλου.
Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ
Από τη ΔΕΥΑΜΒ αναφορικά με το φαινόμενο της θολότητας του νερού, που παρουσιάστηκε, κατά τις έντονες βροχοπτώσεις και ήδη εξαλείφεται, διευκρινίζεται προς ενημέρωση των πολιτών ότι πρόκειται για ένα απολύτως συγκυριακό φαινόμενο, χωρίς καμία επίπτωση στην δημόσια υγεία και στην καταλληλότητα του νερού, και οφείλεται ακριβώς στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει πάντα ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο με ανάλογα καιρικά φαινόμενα, τα υπόγεια νερά των πηγών, ανεβαίνουν με μεγάλη ταχύτητα παρασύροντας λεπτά σωματίδια χώματος που προσδίδουν τη θολότητα αυτή, που σημειωτέον δεν έχει απολύτως καμία σχέση με μικροβιακή επιβάρυνση ή παρουσία ξένων σωμάτων στο δίκτυο ύδρευσης.
Το προσωρινό φαινόμενο της θολότητας ωστόσο, σημαίνει ότι  ο Βόλος συνεχίζει να υδροδοτείται και στη θερινή περίοδο με νερό στο μεγαλύτερο μέρος του πηγαίο.  Ενώ σε ό, τι αφορά την κινητοποίηση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ αυτή ήταν απολύτως έγκαιρη και αποτελεσματική για την αντιμετώπιση όποιων αναγκών προέκυψαν, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Related

Sticky 4275089458714538301

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item