Σύσκεψη για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου

Η δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου εξετάστηκε σήμερα σε σύσκεψη, που έγινε στο Δημαρχείο Αλμυρού, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος...


Η δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου εξετάστηκε σήμερα σε σύσκεψη, που έγινε στο Δημαρχείο Αλμυρού, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού κ. Κω/νος Πανταζώνας και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Εσερίδη, παρουσία της Διευθύντριας Προγραμματισμού του Δήμου κ. Ιωάννας Χρήστου και του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Σπαθή.
Το πρόγραμμα αφορά τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» και εκφράστηκε η βούληση και των τριών να εργαστούν από κοινού για την όσο το δυνατόν άρτια υποβολή της πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».
Η πρόσκληση για την υποβολή των προτάσεων αφορά στην υλοποίηση ενός συνόλου συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής παρέμβασης και θα οργανώσει την οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 357093527088938931

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item