Αποβάλλεται ο ανάδοχος της Πλαζ Αλυκών

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 25 Ιουνίου που συνεδριάζει με 50 θέματα στην ημερήσια διάταξη, θα συζητηθεί και  η διοικητική αποβολ...


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 25 Ιουνίου που συνεδριάζει με 50 θέματα στην ημερήσια διάταξη, θα συζητηθεί και  η διοικητική αποβολή της εταιρείας με την επωνυμία «Χαρίκλεια Ηλιάνα Μπασιάνα – Άννα Μπασιάνα Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με τον διακριτικό τίτλο  ΑΛΥΚΕΣ ΙΚΕ», που εδρεύει στην πόλη του Βόλου (παραλία Αλυκών) από το ακίνητο, που αποτελεί την «Ακτή Βόλου Αλυκές», που αναφέρεται και ως «Πλαζ Αλυκών Δήμου Βόλου» λόγω αυθαίρετης κατάληψής του.
Επίσης θα εγκριθεί το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την υλοποίηση και λειτουργία της πράξης «Αναβάθμιση Βρεφικού Σταθμού Γ’ Νέας Ιωνίας για την λειτουργία δύο βρεφικών τμημάτων» και θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση της αίθουσας συγκεντρώσεων των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή Νεαπόλεως Βόλου (οδό Σπετσών 10) στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Μαγνησίας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασιστεί η έγκριση διενέργειας δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 188.852 € με ΦΠΑ 24% και εκκίνηση  ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
Επίσης θα ληφθεί απόφαση περί απευθείας εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης έτους 2018, για εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων και για τη μίσθωση κατοικίας στην περιοχή Νέας Αγχιάλου Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενής του.
Ακόμη, το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση περί εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου για ένα έτος και έγκριση του τρόπου διενέργειας, ενώ θα εγκρίνει την «προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων» ενδεικτικού προϋπολογισμού 350.000 € με Φ.Π.Α. 24%, και θα λάβει απόφαση για εκκίνηση ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Μαγνησίας, για την ανάθεση και υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο: Εκτίμηση των επιπτώσεων στην ποιότητα της ατμόσφαιρας από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων (ΧΥΤΑ του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Μαγνησίας) και απόφαση περί λύσης της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βόλου ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.

Related

Sticky 1311554511882239016

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item