Η Λένα Μαντά παρουσιάζει τη ζωή της στον Βόλο

Λίγα βιβλία περιμένουν οι αναγνώστες με τόση ανυπομονησία όσο τα νέα βιβλία της αγαπημένης Λένας Μαντά. Ειδικά όταν πρόκειται για το βιβ...


Λίγα βιβλία περιμένουν οι αναγνώστες με τόση ανυπομονησία όσο τα νέα βιβλία της αγαπημένης Λένας Μαντά. Ειδικά όταν πρόκειται για το βιβλίο που διηγείται την αληθινή ιστορία με τη μητέρα της, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα από τα εκδοτικά γεγονότα της χρονιάς. Το βιβλίο «Ζωή σε Πόλεμο» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και είναι η συγκλονιστική ιστορία της συγγραφέως και της μητέρας της. «Η ιστορία της, η διαδρομή της, οι επιλογές της, η σχέση μας και τα δεκαεννιά χρόνια που έμεινα μαζί της. Σε πόλεμο με όλους η μητέρα μου. Μ’ εμένα, με τους φίλους της, με τους δικούς της, με την ίδια τη ζωή τελικά… Μαζί με την ιστορία της και τα δικά μου παιδικά και εφηβικά χρόνια. Λόγια που δεν ειπώθηκαν, παραλείψεις, πράξεις που πλήγωσαν, χαμένες αγκαλιές και δάκρυα. Όλα μέσα σε τούτες τις σελίδες, που εκτός από βιογραφία έγιναν κι ένα επίπονο ταξίδι στο δικό μου χθες, στην αφετηρία μου…» γράφει η κ. Μαντά για το βιβλίο της.
Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της στα Public του Βόλου την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 19.00, ενώ νωρίτερα θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA Κεντρικής Ελλάδας.

Related

LIFESTYLE 4535204390237765692

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item