Ξεκινά αύριο η λειτουργία του πλευρικού σταθμού διοδίων στο Κιλελέρ

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 14:00 ξεκινά η λειτουργία του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων του Κι...


Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 14:00 ξεκινά η λειτουργία του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων του Κιλελέρ μόνο στον Κλάδο προς Θεσσαλονίκη (έξοδος από Αθήνα).
Οι τιμές των διοδίων τελών στον εν λόγω Πλευρικό Σταθμό διαμορφώνονται ως εξής:
Κατηγορία 1Κατηγορία 2Κατηγορία 3Κατηγορία 4
1,702,405,908,30
Στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Κιλελέρ – ο οποίος διαθέτει δύο λωρίδες, μία με κερματοδέκτη και μία για χρήση από τους συνδρομητές της υπηρεσίας eway – έχει εγκατασταθεί το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες των σταθμών διοδίων και τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στο τηλέφωνο 2410 741440 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8800801926875889962

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item