Τί θα γίνει τελικά με την έκπτωση του 15% της ΔΕΗ προς τους συνεπείς πελάτες

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας να ενημερωθεί σ...Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας να ενημερωθεί σχετικά με το μέλλον της εκπτωτικής πολιτικής της ΔΕΗ προς τους συνεπείς πελάτες της, μετά τις πρόσφατες πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί διακοπής της συγκεκριμένης ευεργετικής ρύθμισης. 
Όπως τονίζει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, "σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΗ, στον αέρα βρίσκεται η έκπτωση του 15%  προς τους συνεπείς πελάτες, οι οποίοι εξοφλούν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους. 
Συγκεκριμένα, η έκπτωση στους λογαριασμούς του ρεύματος εξαρτάται από το πρόγραμμα εισπράξεων των ληξιπρόθεσμών οφειλών της εταιρείας, διότι ο αριθμός των υπερήμερων οφειλετών έχει αυξηθεί σημαντικά. 
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΕΗ ο αριθμός των οφειλετών έχει ανέλθει στους 600.000 με τα χρέη τους προς την εταιρεία να φθάνουν τα 800 εκατ. ευρώ, γεγονός που απειλεί την εκπτωτική πολιτική προς τους συνεπείς πελάτες. 
Η ενδεχόμενη διακοπή της συγκεκριμένης έκπτωσης εύλογα προκαλεί αναστάτωση στους δικαιούχους, οι οποίοι αν και πασχίζουν να ανταποκριθούν με συνέπεια στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, δυστυχώς κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός εκπτωτικής πολιτικής, γεγονός που αναμένεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον οικονομικό τους προϋπολογισμό" καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.  
Related

ΒΟΥΛΗ 3512376328938732605

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item