Βαριά καμπάνα για τον Βολιώτη πρώην σύντροφο της Άβας Γαλανοπούλου

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα στη δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με πρώην σύντροφο της, μετά την καταγγελία της ηθοποιού...Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα στη δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με πρώην σύντροφο της, μετά την καταγγελία της ηθοποιού ότι της καταχράστηκε 1.240.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο Λάρισας επέβαλε στον πρώην σύντροφο της ποινή φυλάκισης έξι ετών και την άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό.
Με τρεμάμενη φωνή η Άβα Γαλανοπούλου δήλωσε στις κάμερες δικαιωμένη. «Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ».
Ενώ, ο δικηγόρος της Δημοσθένης Πέππας τόνισε: «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του».

Related

Sticky 3999206930229501331

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item