Παρέμβαση Βούλγαρη για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για  το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο πρώην δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης σε δήλωσή του επισημαίνει τα ε...


Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για  το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο πρώην δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:
 «Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μίας πρωτοφανούς αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των θεσσαλικών πόλεων, με φόντο την πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Θεωρώ, πως η  πρόταση των Πρυτανικών αρχών έχει ληφθεί με ακαδημαϊκά κριτήρια και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση στερείται λογικής τεκμηρίωσης.
Το Υπουργείο Παιδείας, έχει υποπέσει σε μέγα σφάλμα, αν νομίζει ότι ικανοποιώντας αξιώσεις που εγείρουν φορείς για να ικανοποιήσουν τις τοπικές τους κοινωνίες, υπηρετεί το σκοπό για τον οποίο αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα τρίτο μεγάλο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, όπως το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Ο σχεδιασμός των Πρυτανικών Αρχών κινείται σε σωστή κατεύθυνση και αυτόν οφείλουν να υποστηρίξουν όλοι, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι σε ψηφοθηρικές λογικές, που όποτε ακολουθήθηκαν απέβησαν καταστροφικές για τις τοπικές μας κοινωνίες.


Related

ΒΟΛΟΣ 8492559703072625215

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item