Απορρίφθηκε η αγωγή του Δ. Βόλου κατά της εφημερίδας "Μαγνησία" - Η απάντηση της δημοτικής αρχής

Tο Ειρηνοδικείο Βόλου με την υπ’ αριθμόν 120/2018 απόφασή του απέρριψε την αγωγή του Δήμου Βόλου κατά της εφημερίδας «Μαγνησία» με την ο...


Tο Ειρηνοδικείο Βόλου με την υπ’ αριθμόν 120/2018 απόφασή του απέρριψε την αγωγή του Δήμου Βόλου κατά της εφημερίδας «Μαγνησία» με την οποία ζητούσε την επιστροφή 6.939 ευρώ για δημοσιεύσεις που είχαν γίνει χωρίς η εφημερίδα να πληροί τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Aπάντηση του Δήμου Βόλου
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την έκδοση μιας ακόμη, τουλάχιστον παράδοξης, απόφασης τοπικού Δικαστηρίου του Βόλου, που στρέφεται, στην ουσία, κατά του Δήμου Βόλου και «δικαιώνει» τον μεγάλο μπαταξή και φεσαδόρο του ελληνικού δημοσίου, Καρεκλίδη (ας μη λησμονούμε ότι μόλις πριν τρεις ημέρες το υπ. Οικονομικών ανακοίνωσε πως η οικογένεια οφείλει 3,1 εκατομ. Ευρώ!), που φυσικά πανηγυρίζει!

Φυσικά και δεν θα παραιτηθούμε του καθήκοντός μας, που είναι να προστατεύουμε τη δημοτική περιουσία, δηλαδή τα χρήματα των Βολιωτών, και θα προσφύγουμε σε ανώτερο βαθμό απονομής δικαιοσύνης κατά της απόφασης, που την θεωρούμε απαράδεκτη, έχοντες υπόψη και την περιβόητη απόφαση για τις κατασχέσεις της ΕΡΓΗΛ που έγινε δεκτή στο Βόλο και απορρίφθηκε από Δικαστήριο εκτός Βόλου!

Related

ΒΟΛΟΣ 3287132499276099045

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item