Χώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης; Δηλώνει μόνος στη ζωή

stergiou
fotou
728x110 3
Μόνος στη ζωή δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αιφνιδιάζοντας μετά τις αρκετές κοινές εμφανίσεις που είχε κάνει Γκαμπριέλα Σάινερ. Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Amagi, δήλωσε μόνος και μάλιστα – όπως είπε- είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία του να βρει κανείς σύντροφο.
“Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά. Το να αποκτήσεις στη δική μου ηλικία μια σύντροφο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σ’ αυτή την ηλικία δεν σε συνεπαίρνει μόνο το σεξουαλικό. Είναι η συντροφικότητα, η κατανόηση, χρειάζεται μια έντιμη σχέση. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό. Για να βρεις σύντροφο, πρέπει να ψάξεις. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι τη μοναχικότητά μου” είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση του με τη σύντροφο της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Αθηνά, την οποία έχασε πρόωρα. “Τη λάτρευα, ήταν η ζωή μου” είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπουτάρης μίλησε ακόμη για τις προτεραιότητες του στη διοίκηση, αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν στη καθημερινότητα των δημοτών καθώς και για τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ. Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, δήλωσε την προτίμησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, διότι απαιτείται να εγγραφεί στο κόμμα, κάτι που δεν επιθυμεί, επειδή δεν ανήκει ιδεολογικά στη ΝΔ.
Ερωτηθείς για τα πολιτικά του πιστεύω, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου ψήφισε ΔΗΜΑΡ, λόγω του φίλου του, Απόστολου Σοφιαλίδη και στις τελευταίες Ποτάμι.
Σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σχολίασε “καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχίσω”.
O Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε ακόμη για το πάθος του με το κάπνισμα και την απειθαρχία του στις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου. “Ο νόμος πρέπει να αλλάξει, όπως άλλαξε σε όλη την Ευρώπη. Αντιλαμβάνομαι ότι σε εστιατόρια δεν μπορεί να καπνίζει κάποιος. Όταν πας στο μπαράκι, όμως, είναι φυσιολογικό για τον καπνιστή να ανάψει τσιγάρο. Δέχομαι να πηγαίνω σε μέρη που επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά όχι να με βγάζεις και στο κρύο” είπε χαρακτηριστικά.
error: Content is protected !!