Απεργία και για τους δημοσιογράφους

milonas 728x120

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, με ανακοίνωσή του, καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 σε όλες τις πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Η απεργία αρχίζει στις 06.00 της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015 και λήγει στις 06.00 της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.
Από την απεργία εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν το ρεπορτάζ των κινητοποιήσεων, το οποίο όμως θα δημοσιευτεί, θα αναρτηθεί και θα παρουσιαστεί μετά τις 6 το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015. Όλες οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν κανονικά το Σάββατο, καλύπτοντας και την απεργία. Σημειώνεται ότι οι δημοσιογράφοι μη μέλη της Ένωσης Συντακτών σε διαδικτυακά Μέσα καλούνται να ακολουθήσουν την κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του TheNewspaper θα απεργήσουν, ενώ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για την ενημέρωσή σας.
error: Content is protected !!