Παπανώτας για Μπαλατσινού: Τεκνατζού που παράτησε τον φορτόγκα σύζυγό της

banner
milonas 728x90 1

Ένα ατελείωτο πινγκ πονγκ δηλώσεων και προσβλητικών σχολίων ο ένας για τον άλλον εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Δημήτρη Παπανώτα και της Τζένης Μπαλατσινού. Μετά και την τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας, ο Δημήτρης Παπανώτας πυροδότησε ακόμη περισσότερο το κλίμα με μια σοκαριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook. Ο ίδιος έγραψε:

«Μάλιστα κύριοι! Κατά την άποψη της κυρίας Μπαλατσινού άνδρας είναι όποιος δεν επικρίνει ποτέ γυναίκες. Ότι κι αν έχουν κάνει! Και μισογύνης όποιος επικρίνει γυναίκες. Ας πούμε όποιος δε γουστάρει τη Μέρκελ η την Λεπέν, είναι μισογύνης!!! Και όποιος δε γουστάρει τις κατινες του λαιφ σταιλ είναι επίσης μισογύνης! Πρέπει να χειροκροτούμε την κάθε ματαιόδοξη μανιώδη καταναλώτρια , την κάθε άρρωστη με την εικόνα της, την κάθε τεκνατζού πρώην σύζυγο και κατά τα άλλα καλή μητέρα, την κάθε σκληρή και εγωίστρια που εγκαταλείπει ένα γάμο όταν ο φορτογκας σύζυγος μείνει στον άσσο! Πρέπει γενικά να τις έχουμε όλες στο απυρόβλητο!Όχι κορίτσια. Άλλο αγαπάω τις γυναίκες και άλλο είμαι μου@@@@@λος και σαλιαρης. Μη τα μπερδεύετε.
Εξάλλου ζούμε στο 2015. Μάθαμε ελπίζω να εκτιμούμε η να απορρίπτουμε κάποιον όχι για αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια του, αλλά για το ήθος, το περιεχόμενο και την καλλιέργεια του.
Αυτά και κλείνω με το θέμα της κακομοίρας. Αχ Τζενάκι, κατά βάθος σε λυπάμαι». 

error: Content is protected !!