Επανεξελέγη πρόεδρος ο Θαν. Παπαδημόπουλος στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

banner
milonas 728x120
Ο Θανάσης Παπαδημόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου, μετά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοίκησης, που προήλθε από τις εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου 2015.
Η νέα Διοίκηση μετά από συνεδρίαση τριών και πλέον ωρών, συγκροτήθηκε σε σώματα με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος Παπαδημόπουλος Θαν., Α’ Αντιπρόεδρος Κουκλουμπέρης Βάϊος, Β’ Αντιπρόεδρος Σιάρρας Κων/νος, Γεν. Γραμματέας Δημ. Βασιλείου, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Λιάτσικου Σμαράγδα, Οργανωτικός Γραμματέας Χαντζιάρας Ευάγγ., Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας Γαλλιόπουλος Καλλίστρ., Ταμίας Κορώνης Στέφ., Αναπληρωτής Ταμίας Κοντοκλώτσης Γιώργ., Έφορος Κασσίδης Απ. και Μέλη οι: Στεργίου Κων., Τσελεπής Λάζ., Τσιτσιρίκης Παν., Βλαχούτσος Κων., Μαμουρέλης Βάϊ., Τασσολάμπρου Χρυσούλα, Γεωργούλας Κων., Γκλαβίνης Θεόδ., Μπρόζος Βασ., Πανόπουλος Θεόδ.
Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΒ και πλειοψηφών σύνεδρος της ΠΑΣΚΕ στην εισήγησή του κατέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης που θα ηγηθεί του ΕΚΒ, τονίζοντας ότι η προσεχής τριετία, με τα προβλήματα του ασφαλιστικού, των εργασιακών και των επιθέσεων που δέχεται η εργατική τάξη, θα είναι η κρισιμότερη όλων.
Ο Θ. Παπαδημόπουλος έκανε λόγο για ενότητα στην πράξη και πρότεινε τη συγκρότηση αντιπροσωπευτικού και αναλογικού προεδρείου. Επίσης ζήτησε προγραμματική συμφωνία όλων των παρατάξεων για κοινή δράση και ενιαία αγωνιστική έκφραση του ΕΚΒ.
error: Content is protected !!