Βέβαιος για τη νίκη του εμφανίστηκε στο Βόλο ο Απ. Τζιτζικώστας

stergiou
fotou
728x110 3
Από τη Δευτέρα η παράταξη προχωρά ενωμένη για να βοηθήσει  τη χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να τη γλιτώσει από την επικίνδυνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Αυτά τόνισε σήμερα από το Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας σε φίλους του σε καφέ της πλατείας Αγίου Νικολάου. Ο κ. Τζιτζικώστας  δεν ήταν τυπικός στο ραντεβού που είχε δώσει με τους φίλους  και υποστηρικτές του, καθώς τον περίμεναν για μία ώρα.
Στο καφέ, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα και σε γιγαντοοθόνη μεταδίδονταν ομιλίες του από το Βόλο αλλά και άλλα μέρη της χώρας όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, έφθασε με τα πόδια συνοδευόμενος από μέλη της Ν.Ε., φίλους και υποστηρικτές του. Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα ενώ χαιρέτησε δια χειραψίας τους πολίτες που κάθονταν στα γύρω καφέ.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους επισήμανε ότι τα μηνύματα που παίρνει από τους πολίτες του δίνουν μεγάλη αισιοδοξία για τη νίκη του καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «βλέπει ένα χείμαρρο υπέρ της αλλαγής το βράδυ της Κυριακής σε όλη την Ελλάδα».
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο θα εκπλαγούν ορισμένοι από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, των φίλων των μελών αυτής της παράταξης στην εκλογική διαδικασία, αλλά κυρίως από το ηχηρό αποτέλεσμα. « Θα είναι η νίκη της αλλαγής. Από Δευτέρα το πρωί γυρίζουμε σελίδα, αποκτούμε και πάλι μια παράταξη ελκυστική που θα μιλάει στην κοινωνία, μια παράταξη που σύντομα θα γίνει μεγάλη και θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από την επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα».
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θερμή στήριξη που του παρέχουν ενώ άφησε αιχμές εναντίον αυτών που με διαρροές για τις θέσεις και απόψεις των πρώην πρωθυπουργών Α. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή κάνουν κακό στην παράταξη.
error: Content is protected !!