Χρυσοβελώνη εναντίον ΣΚΑΪ για τον διορισμό της κόρης της!

milonas 728x90 1
728x110 2

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί τον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αν δεν ανακαλέσει “ψευδές και ανυπόστατο” ρεπορτάζ για διορισμό της κόρης και της γραμματέως της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ. «Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της, ή όποιο άλλο έγγραφο απ’ το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο.»
«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ “έχει την κόρη της και τη γραμματέα της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ”.
Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr το ΦΕΚ του διορισμού έδωσε στη δημοσιότητα λίγη ώρα πριν η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή. 

error: Content is protected !!