ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του X Factor (φωτό)

stergiou
fotou
728x110 3

Στο Μέγαρο του στο ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς, ενώ έκανε επισήμως γνωστό μέσω κοινωνικών δικτύων ότι θα αναλάβει και την παρουσίαση του μουσικού τάλεντ σόου X Factor. 

Στον σταθμό προκλήθηκε ντελίριο ενθουσιασμού για την εμφάνιση – έκπληξη, με τους δημοσιογράφους να αφήνουν προς στιγμήν τα πληκτρολόγιά τους για να προσεγγίσουν το δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος, όντας προσηνής, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με όλους όσοι του το ζήτησαν.


Την είδηση για την παρουσίαση του X Factor επισημοποίησε και ο τραγουδιστής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το Χ-Factor είναι στο ΣΚΑΪ! Είστε έτοιμοι; #xfactorgr #skai». Η είδηση προκάλεσε αίσθηση τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και στο χώρο των media. Το «Χ-Factor» του ΣΚΑΪ θα είναι η 51η παρουσία του στον κόσμο.

SAKHS.jpg

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς εξέπληξε ευχάριστα τους ακροατές του ΣΚΑΪ 100,3 μπαίνοντας στο στούντιο την ώρας της ραδιοφωνικής εκπομπής «Good Ol’ Boys» με τους Κώστα Βαϊμάκη και Μάκη Παπασημακόπουλο.


Embedded image permalink

728X100
error: Content is protected !!