ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος το ράλυ Όθρυς – Έρχεται το 1ο Rally «ΑΛΜΥΡΟΣ»

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού η διοργάνωση του 1ου Rally Αλμυρός που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου 2016 στη Νοτιοδυτική Μαγνησία. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφρε ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Ρούσσας , ο αγώνας θα αποτελείται από δύο ειδικές διαδρομές. Η πρώτη θα είναι Αγ. Θεόδωροι-Σούρπη και η δεύτερη στις Νηές. Η τελετή εκκίνησης έχει προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ του Σαββάτου 9/7 στην Αμαλιάπολη και η τελετή απονομών το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Ο κ Ρούσσας ενημέρωσε το Σώμα ότι την διοργάνωση του αγώνα θα αναλάβει ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας και πως το ράλλυ Όθρυς δεν θα γίνει διότι η Λέσχη Αυτοκινήτων Βόλου επέλεξε να διοργανώσει για το 2016 το ράλυ Κένταυρος και την ανάβαη της Πορταριάς.

Αν και υπήρξαν αντιδράσεις και παρατηρήσεις από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, τελικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του almyrosinfo.gr η διοργάνωση του 1ου Rally “Αλμυρός” εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα.  

error: Content is protected !!