Την Παρασκευή στο Βόλο ο Πάνος Μουζουράκης

milonas 728x120
Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ, συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, ενώ την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα κάνει στάση στο Βόλο, στο Lab Art! Tην συναυλία ανοίγει ο Φώτης Τάμπας!
Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, που τον σημάδεψαν.
Rock, swing, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές, αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές»,από το live άλμπουμ του « Πάνος στο γκαζόν» που κυκλοφόρησε μέσα Δεκεμβρίου, με τη ζωντανή ηχογράφηση από την συναυλία του στον κήπο του Μεγάρου.
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών,
Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα που αποτελούν την μπάντα του καθώς και τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, Lab art – Βόλος (Ζάχου Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα)
Oι πόρτες ανοίγουν – 22:00, 10 ευρώ – Προπώληση, 12 ευρώ -Γενική είσοδο
Πληροφορίες / Κρατήσεις 2421 40 3454, Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00
Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Όγλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Όγλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public | Seven σε όλη την Ελλάδα.
error: Content is protected !!