Στρατηγός Φράγκος κατά του ΓΓ του ΝΑΤΟ: “Βούλωσέ το μωρή αδελφή!” (βίντεο)

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε κατά του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, αναφορικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στην Κίναρο τον περασμένο Φεβρουάριο, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την τραγωδία, στις 15 Φεβρουαρίου, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, με θέμα “Η Ιδιοφυής Στρατηγική του Μεγάλου Αλεξάνδρου τότε & σήμερα”, ο Φράγκος Φραγκούλης χρησιμοποίησε βαριές φράσεις κατά του Γενς Στόλτενμπεργκ και της Τουρκίας.

“Η αιτία που σκοτώθηκαν αυτά τα παιδιά είναι η θρασύτητα των Τούρκων, οι οποίοι παραβιάζουν συνεχώς τον εναέριο χώρο, αμφισβητούν τα θαλάσσια σύνορα […], ούτε τους νεκρούς δε σέβονται. Άρα, σκοτώθηκαν και αυτά τα παιδιά όπως και στα Ίμια εξαιτίας τους. Διότι δεν είναι καλοί γείτονες”, ανέφερε σχετικά με το ρόλο της Τουρκίας.

Όμως ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ πραγματικά “εξερράγη” όταν αναφέρθηκε στον Γενς Στόλτενμπεργκ: “Ήρθε ο κύριος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ να μας πει, δεν είναι το ίδιο. Τι λες μωρή αδελφή που δεν είναι το ίδιο, όταν στα 17 δευτερόλεπτα που παραβιάστηκε ο εναέριος χώρος της Συρίας καταρρίψατε το Σουχόι το ρώσικο, κι εδώ 2.500 φορές κάθε χρόνο; Δεν ντράπηκες; Βούλωστο! Αν μη τι άλλο, βούλωστο! Τι δεν είναι το ίδιο;”.

Δείτε το βίντεο:
error: Content is protected !!