Ο Φοίβος Δεληβοριάς ομορφαίνει το μεγαλύτερο φεστιβαλικό γεγονός του Βόλου

milonas 728x120
Στο αποκορύφωμα μιας  εξαιρετικής και πρωτότυπης βραδιάς του φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ στον Βόλο στις 4 Ιούνη, στις 21:00,  στο Πολυτεχνείο, στο Πεδίο του Άρεως στο Βόλο,  θα ανέβει ο Φοίβος Δεληβοριάς. Την εκδήλωση διοργανώνει η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα (Οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
«Μένω στην Καλλιθέα κι αγαπάω μια Κική. Η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία». Ο τελευταίος αυτός στίχος από τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι χαρακτηριστικός της αισιοδοξίας που αποπνέει όλο το έργο του Φοίβου Δεληβοριά ως επιστέγασμα μιας πολλές φορές συνειρμικής αλλά αληθινής, πραγματικής και αιχμηρής αφήγησης σημαντικών στιγμών στην ζωή του και στην ζωή όλων. Από τον έρωτα, του συγγενείς, το στρατό και τις σπουδές.  Στον τελευταίο του δίσκο για τον οποίο περιοδεύει τους τελευταίους μήνες, ο οποίος ηχογραφήθηκε στο πατρικό του σπίτι, αυτή διαδικασία φτάνει στο αποκορύφωμα. Ο Φοίβος Δεληβοριάς γυρνάει στο παρελθόν του, όχι για να νοσταλγήσει όπως συνηθίζεται αλλά για  μία αναγκαία επίπονη αναζήτηση αυτού που είμαστε σήμερα και αυτό που μπορούμε να γίνουμε αύριο: «Κάτω απ’ την άσφαλτο καίει το παλιό χώμα, και οι ανοιγμένες στοές, και μες στο σώμα μου κλαίει το μικρό σώμα, του ακόμα αγέννητου χθες.» Η μουσική του Φοίβου Δεληβοριά συνδυάζει τις πλούσιες επιρροές του, από την τζαζ μέχρι το λαϊκό. Μαζί με την μπάντα του επιφυλάσσουν μία μοναδική παράσταση!
 Πιο μπροστά η Ζωή Τζαλαβρέτα μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς Βαγγέλης Χάνο, Δημήτρη Δεμίρη και  Άγγελο Τσιριγωτάκη θα παρουσιάσουν ένα δυνατό πρόγραμμα από rock, blues και γνωστές ξένες και ελληνικές επιτυχίες που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο. Το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 21:00 οι Βύρων Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης με ένα μοναδικό stand up comedy show για πρώτη φορά σε φεστιβάλ στον Βόλο. Η stand up comedy σκηνή εδώ και αρκετά χρόνια έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό και θα μας απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια. Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε εγγυημένα η βραδιά της 4 Ιουνίου θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα φεστιβαλικά γεγονότα του καλοκαιριού! Το συνολικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο anaireseis.gr.
error: Content is protected !!