Ο Λάκης Γαβαλάς στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μαρέδη στον Βόλο!

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς θα προλογίσει το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη “Το Έπαθλο”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA VOLOU. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, τα οποία θα διατίθενται στον χώρο της εκδήλωσης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Tα ανθρώπινα πάθη κρύβονται, αλλά δε θάβονται. Στην περίπτωση του πάμπλουτου επιχειρηματία Μπραντ Κάρλτον, ένα ανοιξιάτικο πρωινό στην έπαυλή του, στα προάστια του Λονδίνου, ήταν αρκετό να ανατρέψει τα πάντα. Ο εξαναγκασμός της υποτακτικής συζύγου του Έβελιν να τον διεκδικήσει ξανά μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, μέσω ενός διεστραμμένου ερωτικού παιχνιδιού, θα προκαλέσει πόνο, προδοσία και θα φτάσει ως το έγκλημα. Τρεις άγνωστες γυναίκες διεκδικούν τη δική της ζωή μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τρία μερόνυχτα βρώμικων, άγριων, διαστροφικών σεξουαλικών δοκιμασιών αποτελούν την έμπνευση του εκκεντρικού οικοδεσπότη. Όταν το αίμα κι ο θάνατος διακόπτουν τα σχέδιά του, το κυνήγι του επάθλου γίνεται σκληρό κι ανελέητο. Ποιος θα επικρατήσει; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Δημήτρης Μαρέδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων. Ανήκει στους ανθρώπους που έχουν καθιερώσει το life and business coaching στην Ελλάδα.
Είναι ο προσωπικός life & business coach εκατοντάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλών επαγγελματιών που βρήκαν το δρόμο για την κορυφή. 
Παράλληλα, ασκεί συμβουλευτική επικοινωνίας και marketing σε μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας.
Ως δημοσιογράφος επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές από το 1999, ενώ έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα στην Αθήνα και στην περιφέρεια.
Είναι ιδιοκτήτης μίας εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών εκτυπώσεων στην Ελλάδα. 
Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στην Αθήνα και Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. 
error: Content is protected !!