ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέρδισε “το έπαθλο” της καλύτερης παρουσίασης βιβλίου ο Δημήτρης Μαρέδης (φωτό)

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη στον Βόλο.

KEN 728X100

Περισσότερα από 330 άτομα έδωσαν το “παρόν” στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ όχι μόνο για την ελληνική περιφέρεια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. 
Φίλοι, γνωστοί, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες και τηλεθεατές κατάφεραν να γεμίσουν την αίθουσα του Domotel Xenia Volou που αποδείχθηκε μικρή για τον όγκο της εκδήλωσης.
Για το βιβλίο μίλησε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνομίλησε με τον συγγραφέα, κάνοντας μία… εναλλακτική παρουσίαση. Από το στόχαστρο του Λάκη Γαβαλά δεν γλίτωσε τόσο ο Ηλίας Ψινάκης, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας! 
Ο Δημήτρης Μαρέδης ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του και μάλιστα δήλωσε ότι ήδη ετοιμάζει και το δεύτερό του μυθιστόρημα. 
Στη συνέχεια υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου. 
Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από την τηλεόραση του ASTRA. 
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Σάκης και ο Μάνος Κοκκίνης, o τ. βουλευτής Κ. Δελημήτρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλάς, η αντιδήμαρχος Βόλου Βιολέττα Καντόλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Νατάσσα Οικονόμου, Γιάννης Γρηγορίου, Νίκος Χαυτούρας, ο πρώην δήμαρχος Βόλου Κυριάκος Μήτρου, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Απόστολος Παπαδούλης, ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων της Θεσσαλίας Γιάννης Κόνσουλας, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας,  ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Τσέλιος, ο Γιάννης Αναστασίου κ.α. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη.
Το βιβλίο “ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ” κυκλοφορεί από την Ήρα Εκδοτική. 

error: Content is protected !!