Γιώργος Μουλάς: να συνηθίσει στον αντίλογο ο κ. Σούρλας

milonas
Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιώργος Μουλάς στον πρώην υπουργό Γιώργο Σούρλα ύστερα από την κόντρα τους που προέκυψε στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και στην εκπομπή του Δημ. Μαρέδη. Συγκεκριμένα ο κ. Μουλάς αναφέρει:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα, ότι κ. Σούρλας κινείται εναντίον μου δικαστικά για τις δηλώσεις μου, μετά τις δικές του εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου. 
Η κίνηση αυτή δεν συνάδει με την ιδιότητα ενός παλαιού πολιτικού, ο οποίος  μετέχει στα κοινά από διάφορες θέσεις εδώ και πολλές δεκαετίες ούτε βέβαια με τον τρόπο λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις  Δυτικές πολιτισμένες χώρες. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει στην γείτονα χώρα Τουρκία του Ερντογάν ή και αλλού, όπου οι μη αρεστές πολιτικές απόψεις τίθενται υπό διωγμό.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω τίποτε να φοβηθώ επειδή δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Άσκησα την κριτική μου με επιχειρήματα, η οποία φαίνεται να κακοφάνηκε στον κ. Σούρλα. 
Ο κ. Σούρλας είναι καιρός πλέον να αποδεχτεί, ότι σε κάθε πολιτική επίθεση, που θα εξαπολύει, θα εισπράττει και τον αντίλογο, όσον αφορά σε θέματα του Δήμου Βόλου, όπου εγώ είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κριτική του για τον Δήμο Βόλου είναι σεβαστή, όπως το ίδιο σεβαστή πρέπει να είναι και από τον ίδιο η κριτική, που θα του ασκείται για τα πεπραγμένα του σε πολιτικό επίπεδο.
Αλίμονο αν φτάσομε στο επίπεδο να φοβόμαστε να απαντήσουμε σε πολιτικές επιθέσεις, μην τυχόν και μας υποβάλλει την κάθε αβάσιμη μήνυση ο καθένας! Τότε θα οδηγηθούμε σε δύσκολα μονοπάτια, όπου η πατρίδα μας είχε ευρεθεί κατά τον παρελθόν σε σκοτεινές περιόδους.

Συνεχίζω τον δύσκολο αγώνα προσφοράς στην πόλη μου με αμείωτη ένταση, δεν φοβόμαστε κανένα διότι λέμε την αλήθεια έξω από τα δόντια και προπαντός δεν φοβόμαστε αυτούς, που έπρεπε σήμερα τουλάχιστον να έχουν μία πλέον συνετή στάση.»

Facebook Comments

error: Content is protected !!