Οι δηλώσεις Μπέου έβαλαν φωτιά στη συνεργασία Δήμου Βόλου – Φιλοζωικών

milonas
Την αντίδραση του Φιλοζωικού Σωματείου «Κόσμος και Φύση» προκάλεσε συνέντευξη του σε αργία δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των αδέσποτων και του Κυνοκομείου.
Το σωματείο καταγγέλλει ότι ο κ. Μπέος αναιρεί τα όσα συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν στο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε πρόσφατα, μεταξύ φιλοζωικών οργανώσεων και Δήμου Βόλου. Για το θέμα απέστειλε μάλιστα, επιστολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Τάσο Μπατζιάκα, ζητώντας του απαντήσεις και προειδοποιώντας ότι αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες του μνημονίου, το Φιλοζωικό σωματείο θα θεωρήσει τη συνεργασία αυτή, ως μη γενόμενη.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή, αναφέρονται τα εξής:
«Με έκπληξη και ανησυχία ακούσαμε από τηλεοπτικό κανάλι (astra t.v-1/7/2016 εκπομπή Δ. Μαρέδη Παράθυρο στη Θεσσαλία) συνέντευξη του κ. Μπέου, ο οποίος ανασκεύαζε όσα ελέχθησαν στην τόσο γόνιμη και θετική συνάντηση που είχαμε με σας και με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου κ. Θεοδώρου.
Η συνέντευξη αυτή, αν πράγματι έχει το βάρος που μπορεί να αποδοθεί από πολλούς σ’ αυτήν, μας αποπροσανατολίζει μια και δεν έχει καμία σχέση με το «μνημόνιο συνεργασίας» που υπογράψατε και υπογράψαμε.
Αναζητούμε απαντήσεις κ. Μπατζιάκα τονίζοντας ότι εμείς ότι υπογράψαμε τηρούμε και θα τηρήσουμε απόλυτα εφόσον και εσείς πράξετε το ίδιο για το συμφέρον τόσο της πόλης, όσο και κυρίως των ζώων. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρήσουμε αυτήν την συνεργασία ως μη έχουσα βάση»

Facebook Comments

error: Content is protected !!