Κάτοικοι εναντίον ΔΕΥΑΜΒ για το αντλιοστάσιο

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Ούτε σήμερα επέτρεψαν  οι κάτοικοι στην περιοχή Αστέρια της Αγριάς, σε συνεργείο της διεύθυνσης Πρασίνου του δήμου Βόλου, παρουσία και της αστυνομίας, να κόψει δένδρα στο παρκάκι όπου η ΔΕΥΑΜΒ σχεδιάζει να κατασκευάσει αντλιοστάσιο στο πλαίσιο του έργου της αποχέτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σήμερα περιμένουν την απάντηση του υποθηκοφυλακείου αλλά και του δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πάρκου.
ΑΣΤΕΡΙΑ1
«Αν τελικά το πάρκο δεν αποτελεί κοινόχρηστο χώρο αλλά ιδιοκτησία του Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, τότε είναι παράνομοι. Εμείς στήσαμε και φυτέψαμε και φροντίζουμε το πάρκο» δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής Κωνσταντίνος Θεοδοσόπουλος. Επιπλέον επισήμανε ότι οι κάτοικοι θα βρίσκονται καθημερινά στο χώρο και δεν θα επιτρέψουν να γίνει το έργο.
ΑΣΤΕΡΙΑ3
Ο κ. Θεοδοσόπουλος κατήγγειλε τον αντιδήμαρχο κ. Μαλαματίνη που ήταν και σήμερα εκεί, ότι με τις δηλώσεις του ότι η ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να κάνει πίσω, προκαλεί τους κατοίκους, αλλά «εμείς δεν πρόκειται να απαντήσουμε στις προκλήσεις του». Επισήμανε ότι το αντλιοστάσιο μπορεί να κατασκευαστεί στο σημείο που πρότεινε με τη μελέτη του το ΤΕΕ Μαγνησίας χωρίς να υπάρξει πρόβλημα για το έργο.
ΑΣΤΕΡΙΑ4
Σημειώνεται ότι ο οικισμός Αστέρια έχει ξεχωριστό σχέδιο πόλης από αυτό της Αγριάς και για το λόγο αυτό για την ώρα δεν συμπεριλαμβάνεται στο έργο της αποχέτευσης σύνδεσης της Αγριάς με το Βιολογικό.
πηγη: ΕΡΤ
error: Content is protected !!