Το ΤΕΕ επιμένει ότι είναι ώριμη για δημοπράτηση η παράκαμψη της Αγριάς

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1
Επιστολή – απάντηση προς την Υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απέστειλε  το ΤΕΕ Μαγνησίας, αναφορικά με την ολοκλήρωση της Περιφερειακής οδού Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου. 
H ανακοίνωση
«Δυστυχώς δεν διαπιστώσαμε καμία αναφορά στην απάντησή σας στο έργο που αφορά «Κατασκευή Ι.Κ. της Δυτικής εισόδου Αγριάς και συνδετήριας οδού Π31 με παραλιακή οδό Βόλου» (από Χ.Θ. 19+200 ως Χ.Θ. 19+450), που αφορά στην παράκαμψη στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς.
Για το συγκεκριμένο τμήμα, επαναλαμβάνουμε ότι έχει κηρυχθεί έκπτωτος ο ανάδοχος κατά το παρελθόν και η χρηματοδότηση του έργου είχε σταματήσει. Ωστόσο, υπάρχουν μελέτες και τεύχη δημοπράτησης και επιμένουμε ότι το έργο είναι ώριμο για δημοπράτηση.
Θεωρούμε εκ περισσού την απάντηση σας αναφορικά με τη λειτουργία της Γορίτσας και τη μονοδρόμησή της, κατά την καλοκαιρινή περίοδο  Κυριακές και αργίες, καθώς, όπως αναφέρουμε και στο έγγραφό μας την απόφαση την έχει λάβει ο Δήμος Βόλου.
Σε κάθε περίπτωση είναι χρέος όλων μας να ενταθούν οι προσπάθειες διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων για την ολοκλήρωση της Περιφερειακής οδού και αναμένουμε εκ νέου τις δικές σας ενέργειες», καταλήγει η επιστολή του ΤΕΕ Μαγνησίας.
error: Content is protected !!