Γνωστός θεσσαλός δημοσιογράφος έφτιαξε δικό του ΙΕΚ Δημοσιογραφίας

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εκείνος γνωστός και πετυχημένος δημοσιογράφος στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αλλά και στην TRT. 
Eδώ και χρόνια διατηρεί το δικό του διαφημιστικό γραφείο στην πόλη της Λάρισας, όμως τώρα αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα στην καριέρα του.
Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιουρμετάκη, ο οποίος εγκαινίασε πρόσφατα το νέο του επαγγελματικό βήμα! Το ΙΕΚ ΓΡΑΜΜΗ.

KENT728X100 1
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμή λειτουργεί ως Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης – Ι.ΕΚ.με αδεια  από το Υπουργείο Παιδείας  αλλά και ως  πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 με άδεια από τον ΕΟΠΠΕΠ .

Το Ι.Ε.Κ. ΓΡΑΜΜΗ αποτελεί μία πλήρως οργανωμένη εκπαιδευτική μονάδα με εξειδίκευση στο χώρο της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έχει ως κύριο στόχο της να ‘’δημιουργεί’’ ολοκληρωμένους επαγγελματίες παρέχοντας υψηλές γνώσεις και απόλυτη εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο της Δημοσιογραφίας.

Συμβάλλει στην επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία των σπουδαστών της παρέχοντας ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης σε συνεργασία με αξιόλογους και καταξιωμένους εκπαιδευτές στο χώρο της Επικοινωνίας και των ΜΜΕ.
Το  Ι.Ε.Κ ΓΡΑΜΜΗ φροντίζει να παρέχει τα κατάλληλη εφόδια και τις κατάλληλες ευκαιρίες στους εκπαιδευμένους ώστε να μπορούν, μετά το πέρας της φοίτησής τους, να ανταποκριθούν στις ανάγκες και απαιτήσεις που έχει σήμερα ο χώρος της Δημοσιογραφίας.
Το ΙΕΚ του Ανδρέα Γιουρμετάκη εδρέυει στην οδό Μανωλάκη στη Λάρισα.
error: Content is protected !!