ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμπλεξε στα… σοβαρά!

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στην απάντησή της είναι κόλαφος εναντίον της δημοτικής αρχής και του ΣΙΔΥΣΑ να επιτρέψει την απόρριψη των μολυσματικών απορριμάτων της Τρίπολης στον ΧΥΤΑ του Βόλου.
Επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι η ανάληψη θέσεων ευθύνης είναι εύκολη υπόθεση και δε χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, θα πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα σκέφτονται. Και πολλοί μάλιστα από αυτούς δυστυχώς έχουν μπλέξει άσχημα με τις αποφάσεις που έλαβαν, αφού δεν πρόσεχαν που έβαζαν την υπογραφή τους και ίσως κληθούν κάποια στιγμή να δώσουν εξηγήσεις στην Δικαιοσύνη. 
Ο Γιώργος Πράττος είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τα Ολυμπιακά του αισθήματα. Καλό παιδί λένε, αλλά το να κατέχεις μία θέση ευθύνης και μάλιστα σε τόσο σοβαρό επίπεδο, προφανώς δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Τον έμπλεξαν κάποιοι; Ακολούθησε εντολές; Δεν ήξερα επειδή δεν διέθετε εμπειρία; 
Ο ίδιος πάντως οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον Βολιώτικο λαό, καθώς το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να κάνουμε πλάκα ή να σιωπούμε. 
Αναμένουμε…

error: Content is protected !!