Λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς – Εντυπωσίασε η Έλενα Γεραρχάκη! (φωτό)

milonas 728x120
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Mistral seaside στο Talos plaza ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για ένα σκοπό Miss Beauty Ambassador FoRe Crete, τον οποίο παρουσίασε η λαμπερή και μοναδική Έλενα Γεραρχάκη!
Ο σκοπός ήταν η αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού προς την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας. Οι διαγωνιζόμενες για ένα μήνα ενημερωνόντουσαν για το πως θα στηρίξουν το σκοπό με τον τίτλο που θα κατακτούσαν. 
Όλες εθελόντριες σε κάποιες οργανώσεις με ευαισθητοποιημένη συνείδηση, καλλίγραμμες,  όμορφες και λαμπερές διαγωνίστηκαν για τους τίτλους και οι νικήτριες είναι:
Miss Beauty Ambassador FoRe Crete 2017 – Μαριάννα Φραγκιαδάκη
με την A’ αναπλ. Miss Beauty Ambassador FoRe Crete 2017 – Αντιγόνη Δεικτάκη.
Miss Beauty FoRe Crete 2017 – Κωνσταντίνα Παγάνη με την A’ αναπλ. Miss Beauty FoRe Crete 2017 – Μαίρη Πανταζή. Miss Photogenic Ambassador FoRe Crete 2017 – Eύα Παττακού, Miss Posing  Ambassador FoRe Crete 2017 –  Βαλεντίνα Κότοβα.
Miss Teen Beauty Ambassador Fore Crete – Aλίνα Ρομασένκο και Miss Teen Beauty Fore Crete – Μιχαέλα Κόκουβα .
Στο διαγωνισμό την μοσυική επιμέλεια είχε ο τραγουδιστής Διογένης.
Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αμερική και υπεύθυνοι για την Ελλάδα είναι ο κύριος Τάκης Δρόσος και η κυρία Πόπη Βαρθολόμου που ανέλαβαν και την οργάνωση των καλλιστείων στην Κρήτη τα οποία θα θεσμοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.

error: Content is protected !!