ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελέστηκε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου , έγινε , στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου μας , στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός , για το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου , παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών και των προπονητών τους Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο) , Μαυρομιχάλη Φώνη (ανδρικό) και Καραγιώργη Κώστα (συνεργάτης Ανδρικού) .

KEN 728X100 2

Το παρών έδωσαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ κ.κ. Κουσιαρής Γιώργος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης και Κρεμαστάς Απόστολος ενώ παρούσα ήταν η προπονήτρια των ακαδημιών κα. Παπαθανασίου Ελένη και ο χειρουργός ορθοπεδικός κ. Γεώργιος Βαβέτσης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο πατέρας Θεόδωρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας , μιλώντας προς τα δυο τμήματα του Συλλόγου ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες ενώ διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα και τη Διοικούσα Επιτροπή όλη τη χρονιά .

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής , προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μίλησε ο επικεφαλής της Μεταφτσής Αλέξανδρος  ο οποίος αρχικά συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις στις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Σταματία και Ντελή Χαρά , καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα σε γυναίκες και άνδρες και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι και για τα δυο τμήματα αλλά και για το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου , στο διάβα των 80 χρόνων ιστορίας του , ο μόνος στόχος είναι η ΚΟΡΥΦΗ .

Στα κορίτσια αναφέρθηκε ιδιαίτερα μιλώντας για το βάρος που φέρνει στη φανέλα το αστέρι που σηματοδοτεί τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας , το 1978 , γεγονός που λίγες αθλήτριες  στη χώρα μας έχουν τη δυνατότητα να φέρουν

Μετά το τέλος των ομιλιών στήθηκε ένας μικρός μπουφές για όλους του παριστάμενους

error: Content is protected !!