Κάγκελα παντού στη ΔΕΘ: Μέσα εγκαίνια, έξω συλλαλητήρια – 4.000 αστυνομικοί για τον Τσίπρα

milonas 728x120
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν και φέτος σε εφαρμογή από την ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο. 
Περίπου 5.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν περιμετρικά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες, με κατάληξη την πλατεία της ΧΑΝΘ, κοντά στο συνεδριακό κέντρο. 
Από το μεσημέρι του Σαββάτου θα αρχίσουν να στήνονται φραγμοί, με μεταλλικά κιγκλιδώματα και κλούβες έξω από το «Βελλίδειο» προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πλησιάσουν στο χώρο των εγκαινίων οι διαδηλωτές, ενώ στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας. 
Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν χθες οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας. 
Κάλεσμα στα συλλαλητήρια από ΠΑΜΕ – ΓΣΕΕ – ΛΑΕ
Κάλεσμα για συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, απηύθυνε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
Η ΓΣΕΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο, το οποίο συνδιοργανώνει με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. 
Αγωνιστικό συλλαλητήριο διοργανώνει το Σάββατο και η ΛΑΕ και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσυγκέντρωση στις 5:30 μ.μ., (Εγνατία & Μητρ. Γενναδίου). 
Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, απηύθυναν επίσης, εκπρόσωποι της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των αγροτών, της συντονιστικής επιτροπής αγροτικών μπλόκων, της ΠΑΣΕΒΕ, των μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, της πανελλαδικής ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων εμφιαλωμένων ποτών, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.
error: Content is protected !!