Η 36η Ανάβαση Πηλίου έρχεται live στο TheNewspaper.gr

stergiou
fotou
728x110 3


Τέλος Σεπτεμβρίου, 24 & 25, το ραντεβού στην μεγάλη γιορτή που λέγεται ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ στο Πανέμορφο Πήλιο και την Πορταριά που ονομάζεται αλλιώς και «Πόρτα του Πηλίου».
Το TheNewspaper.gr θα μεταδόσει σε απευθείας σύνδεση την 36η Ανάβαση Πορταριάς την Κυριακή το πρωί. Αγώνας που αποτελεί πρόκληση για τους πιστούς των αγώνων αναβάσεων αφού η διαδρομή με τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης αλλά και τις πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια αλλά και εύρεση κατάλληλου ελαστικού συνθέτουν το πάζλ που πρέπει να λύσουν οι αγωνιζόμενοι του εν λόγω αγώνα.
Την οργάνωση του αγώνα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο ¨Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου¨ (Λ.Α.Β), με στόχο να προσφέρει για ακόμη μία χρονιά ένα αγώνα προ πάντων ασφαλή και με πλούσιο θέαμα.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα:
– της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας
– του Δήμου Βόλου
– του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ
Ο αγώνας αποτελεί τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Η προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα της 36ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2016 στις 24 – 25 Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από όλους τους πρωταγωνιστές του θεσμού, οι οποίοι έχουν ανοιχτές, αγωνιστικές μάχες μεταξύ τους και θέλουν να τις λύσουν που αλλού; στο βουνό των Κενταύρων.
Στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, οι συμμετοχές ξεκινούν στις 29 Αυγούστου
και λήγουν στις 16 του Σεπτέμβρη στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης στις 10:00 το πρωί.
Ο δρόμος για το Σάββατο 24/9 θα κλείσει στις 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών (περίπου στις 18:00) και για την Κυριακή 25/9 από τις 09:00 το πρωί έως και το πέρας του αγώνα (περίπου στις 14:00). Εναλλακτική διαδρομή προς τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, μέσω Κουκουράβας – Μακρυνίτσας – Πορταριά ή μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Xenia Palace, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.

error: Content is protected !!