Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης της TRT

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, αλλά και με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής και καναλάρχης της TRT Ιωάννης Καραγεώργης ο οποίος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές. 

Το ένταλμα αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.
Ο εφοπλιστής προσέφυγε διά του συνηγόρου του, Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτησή του. Η προσφυγή του έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας, κ. Κούτρα. Να σημειωθεί οτι ο κ. Μαντζουράνης ήταν επίσης ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ελληνικού Δημοσίου στην πρόσφατη διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. 
Ο κ. Μαντζουράνης τόνισε ότι ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις ολλανδικές αρχές, καθώς οι όποιες κλήσεις στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση. Μάλιστα η νέα, μόνιμη διεύθυνσή του ήταν γνωστή στις ολλανδικές αρχές.
Ο εφοπλιστής αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος αύριο, Τετάρτη.
error: Content is protected !!