Δεύτερη έκδοση για το best seller του Δημήτρη Μαρέδη “Το Έπαθλο”

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε επανεκτύπωση επιπλέον 2.000 τεμαχίων προχωράει ο εκδοτικός οίκος του βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Μαρέδη “Το Έπαθλο” το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο από την Ήρα Εκδοτική.
Η πρώτη έκδοση των 3.000 αντιτύπων εξαντλήθηκε μέσα τέσσερις μήνες και αποφασίστηκε εντός του Οκτωβρίου να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση. 

KEN

Το βιβλίο
Tα ανθρώπινα πάθη κρύβονται, αλλά δεν θάβονται. Στην περίπτωση του πάμπλουτου επιχειρηματία Μπραντ Κάρλτον, ένα ανοιξιάτικο πρωινό στην έπαυλή του, στα προάστια του Λονδίνου, ήταν αρκετό να ανατρέψει τα πάντα.

Ο εξαναγκασμός της υποτακτικής συζύγου του Έβελιν να τον διεκδικήσει ξανά μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, μέσω ενός διεστραμμένου ερωτικού παιχνιδιού, θα προκαλέσει πόνο, προδοσία και θα φτάσει ως το έγκλημα.

Τρεις άγνωστες γυναίκες διεκδικούν τη δική της ζωή μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τρία μερόνυχτα βρώμικων, άγριων, διαστροφικών σεξουαλικών δοκιμασιών αποτελούν την έμπνευση του εκκεντρικού οικοδεσπότη.

Όταν το αίμα κι ο θάνατος διακόπτουν τα σχέδιά του, το κυνήγι του επάθλου γίνεται σκληρό κι ανελέητο. Ποιος θα επικρατήσει; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Ο συγγραφέας
Ο Δημήτρης Μαρέδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων. Ανήκει στους ανθρώπους που έχουν καθιερώσει το life and business coaching στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ασκεί συμβουλευτική επικοινωνίας και marketing σε μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας.
Ως δημοσιογράφος επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές από το 1999, ενώ έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα στην Αθήνα και στην περιφέρεια.
Είναι ιδιοκτήτης μίας εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών εκτυπώσεων στην Ελλάδα.
Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στην Αθήνα και Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. 

error: Content is protected !!